- Pro přípravu jsme použili Klíčené Quinoa lupínky, které není potřeba nijak dlouze upravovat. Nasypali jsem je do rendlíku, zalili kokosovým mlékem a nechali vařit do zhoustnutí.
- Je možné ještě přilít trochu vody. Je důležité quinou stále míchat, protože je to opravdu rychlý proces.
- Až bude kaše dostatečně hustá, stáhneme plamen, přidáme protein, maličko vody a pořádně promícháme.
- Kdo má rád sladší, přidá ještě lžíci čekankového sirupu, med, nebo jiné oblíbené sladidlo.
- Lze samozřejmě použít i jinou příchuť proteinu, záleží pouze na vašich chuťových preferencích.
- Přendáme do misky a zdobíme dle vlastní fantazie – u nás vyhrála milovaná kombinace borůvek a kokosu, obohacená navíc o goji.
Recept vytvořila: baruhavlova.com